Monden

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au amânat data nunții din cauza restricțiilor

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au fixat data petrecereii cu mult înainte de apariția noului coronavirus și, implicit, a restricțiilor impuse de autorități, dar s-au văzut nevoiți să renunțe deocamdată la planurile pe care și le-au făcut.

Restricțiile impuse de autorități pentru a stopa răspândirea noului coronavirus se aplică și în cazul ceremoniilor al căror număr de participanți este mai mare de opt. Din acest motiv, Vlăduța și Adrian au hotărât să amâne nunta.

Vlăduța Lupău s-a cununat civil în toamna anului trecut cu fostul portar de la CFR Cluj, Adrian Rus. Sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar marele eveniment, pe care îl așteptau cu sufletul la gură, trebuia să aibă loc pe data de 30 aprilie, însă starea de urgență i-a determinat să o anuleze, chiar dacă totul era pus la punct.

Și, pentru a-și anunța fanii de hotărârea pe care au luat-o, Vlăduța a postat un mesaj pe Instagram:

”Ce credeți că facem aici? Stăm acasă, ne iubim și … NU ne mai căsătorim. Pardon, nu ne mai căsătorim în 30 aprilie 2020. Când o să putem să ne distram și să ne bucurăm de petreceri, cred că știți că o să fim primii pe ringul de dans. Sănătate, să vă iubiți și vă ținem la curent cu noua dată. Cu drag, Vlăduța si Adi”, a scris Vlăduța pe Instagram.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi, însă nu doar atât, e la fel de frumoasă precum este de talentată. Chiar dacă este la o varstă fragedă, artista a reușit să le intre repede la inimi fanilor. Ba chiar, nu este petrecere la care să nu se asculte cel puțin una dintre melodiile sale. Ea este o tânără speranță a muzicii populare. Cântă de la patru ani, iar acum face furori pe YouTube.

Despre Adrian Rus s-a spus, la un moment dat, că și-a neglijat extrem de mult cariera, pentru Vlăduța Lupău. Fostul portar de la CFR Cluj nu s-a mai axat pe fotbal, ci mai mult pe concertele artistei, căci a însoțit-o peste tot. El este fostul portar de la CFR Cluj, și fiul fostului chestor de poliție Toma Rus și fost secretar de stat în Ministerul de Interne.

Documentație: Știri Mondene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.