Despre noi

INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012.

Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. După patru ani de la apariția în spațiul virtual, luna ianuarie 2012 a însemnat și lansarea numelui acestui proiect, Info Petrila. De-a lungul timpului am încercat în permanență să aducem îmbunătățiri acestui proiect, raportându-ne la nevoia de informare a celor care au apreciat și apreciază în continuare munca pe care o facem, promovând de fiecare dată lucrurile frumoase care se petrec în această comunitate încărcată de tradiții.

www.info-petrila.ro

Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Chiar dacă ne-ați putut găsi pe diferite domenii în acest spațiu virtual, cu speranța reușitei promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.

Anul 2017 a însemnat obținerea premiului pentru jurnalism, acordat pentru întreaga activitate Info Petrila susținută în anul precedent. Acest premiu, venit din partea grupului de presă EXCLUSIV, a însemnat recunoașterea meritelor Info Petrila pe plan local dar, mai presus, obligația de a continua activitatea în acest domeniu, prezentând tot ceea ce este mai frumos într-o comunitate care abundă de tradiții și frumuseți ale naturii care o înconjoară.

Dorind în permanență să ofere profesionalism, Info Petrila devine membru al Asociației Jurnaliștilor Români de Pretutindini, ideea unei prese mai pozitive care să arate părţile bune ale comunităţilor de români de pretutindeni fiind ceea ce Info Petrila reprezintă. Viitorul jurnalismului este în zona online, radio, publicaţii și chiar televiziuni online, acest lucru fiind din ce în ce mai vizibil însă, presa tipărită rămâne dragostea oricărui jurnalist.

Domenii virtuale Info Petrila: http://www.infopetrila.com, http://www.info-petrila.ro

www.info-petrila.ro

Echipa de redacție – Info Petrila

Daniel Petru Bolog – Redactor
bologdani@gmail.com
Telefon: +40787274751

Colaboratori – Info Petrila

Laurențiu Vasile Sorin – Foto Redactor (VLS Photography)
Floryn Bogdan – Redactor muzical (Radio Tradițional)

Contact Info Petrila – Redacția

contact@info-petrila.ro
Str. Stadionului, Nr. 24, Localitatea Petrila
Județul Hunedoara, Cod. 335800
ROMÂNIA, +40751451930

Dacă vrei să ne transmiți un mesaj, te rugăm să folosești formularul de contact!

Formular de contact:

Notă: Datele tale nu vor fi făcute publice decât la voința ta expresă!