Horoscop zilnic

Află ce îți rezervă astrele pentru astăzi. Horoscop zilnic oferit de Acvaria.com. Previziuni şi dispoziţii astrale despre: dragoste, carieră, bani, sănătate, familie. Notă: Horoscop zilnic pentru fiecare zodie. Horoscopul prezentat în acest site nu poate fi reprodus decât cu acordul scris al autorului. Singurul deținător al dreptului de publicare pe orice suport a informațiilor conținute în această pagină aparține S.C. ACVARIA S.R.L.

ZODIA VĂRSĂTOR 2019:

Deși zodiile de aer, ca a ta, nu sunt vizate de evenimente astrale deosebite – nicio planetă majoră nu trece prin vreuna din cele 3 zodii, ca să formeze trigoane bune și cu Soarele tău – totuși tu ești zodia un pic defavorizată în primele 5 luni ale anului. Ești încă din 2018, deci nu e o noutate, pentru că prin zodia ta trece de ceva vreme – și se va termina în mai 2019 – Luna Neagră, mica piază rea care mai sensibilizează unele planuri ale vieții tale.

Horoscopul zilei de azi pentru Vărsător:

Zodia Pești 2019:

Ar trebui să meargă toate foarte bine, anul acesta, când îl ai pe Jupiter în cea mai înaltă poziție a cerului și pe Neptun în zodia ta… Așa ar trebui, da, dar nu din primele luni ale anului, când exact aceste două planete care ar putea să te susțină de minune, formează o cuadratură care durează câteva luni și care îți cam încețoșează orizonturile. Vrei multe, dar nu prea știi ce vrei sau nu știi cum să ajungi la împlinirea acestor mari vise, ca atare încearcă să păstrezi contactul cu realitatea, pentru că ești predispus la iluzii, castele de nisip, decepții.

Horoscopul zilei de azi pentru Pești:

Zodia Berbec 2019:

Începi anul cu Marte chiar în zodia ta, ceea ce te încarcă de energie pentru tot anul! Nu numai că se află în curtea ta sursa ta principală de energie, motorul tău principal de propulsie, dar e chiar în zodia în care Marte se simte cel mai puternic, cel mai energic, cel mai dinamic, deci ce ai de făcut dacă nu să îți umpli bateriile la capacitate maximă pentru un an de acțiune?

Horoscopul zilei de azi pentru Berbec:

Zodia Taur 2019:

Și tu ești una din vedetele anului 2019. Ai fost și în 2018, trecător, cât timp Uranus a tatonat terenul prin zodia ta, dar anul acesta se întoarce de-a binelea și va sta cu tine timp de 17 ani, gata să-ți dea peste cap toată viața. Poate în sens constructiv, pozitiv, obligându-te să iei măsuri serioase cu viața ta, sau poate mai puțin benefic, aruncând în aer toată liniștea și confortul pe care tu le iubești atât de mult.

Horoscopul zilei de azi pentru Taur:

Zodia Gemeni 2019:

Nu s-ar zice că zodiile de aer sunt în centrul atenției, în 2019, de vreme ce nicio planetă majoră nu traversează vreuna din aceste zodii. E gol în Balanță, e gol în Gemeni, e gol în Vărsător, deci e liniște, ce mai? Liniște, spuneam? Ei, nu chiar, pentru că nu uita că, în cazul tău, Jupiter se află în zodia diametral opusă aproape tot anul, și Jupiter n-a mai format opoziții cu Soarele tău de vreo 12 ani de zile!

Horoscopul zilei de azi pentru Gemeni:

Zodia Rac 2019:

De 18 ani aștepți momentul acesta când Nodul Nord trece prin zodia ta… Deși nu e o planetă și nu răstoarnă munții, nici nu îți aduce provocări majore de viață, el e totuși un indicator al direcției tale de mers. Îți arată sensul! Să nu te mire că te încearcă acum cele mai serioase întrebări existențiale, că tot cauți direcții și căi, că pui în balanță deciziile luate în ultimii 10-20 de ani, că treci în revistă evenimente, alegeri sau situații prin care ai trecut în ultimii ani.

Horoscopul zilei de azi pentru Rac:

Zodia Leu 2019:

Nu mai ești în centrul atenției, ca în anii trecuți, acum simți nevoia să te retragi un pic, să te ocupi mai mult de sinele tău profund, de lucrurile ascunse adânc în sufletul tău, de parcă acolo ar fi rămas amintiri încă profunde, emoții reprimate, dureri sau doruri neșterse. Din aceste căutări lăuntrice, e posibil să descoperi lucruri mai vechi despre tine, le știai, erau cândva importante, dar le-ai ascuns în interior, ca să nu îți arăți latura fragilă sau sensibilă. Acum emoțiile sunt mult mai puternice, și cele pozitive, și cele negative, dar numai de tine depinde ce scoți la lumină din acest sipet de amintiri și resentimente.

Horoscopul zilei de azi pentru Leu:

Zodia Fecioară 2019:

Uranus în Taur și Saturn și Pluto în Capricorn (spre final de an și Jupiter care intră și el în Capricorn) sunt aliați excelenți pentru zodiile de pământ, așa cum e și a ta, pentru că tot acest mănunchi de energii planetare te susțin, te motivează, te stabilizează, te ancorează, îți oferă instrumentele practice pentru o viață mai stabilă și mai bună. Singurul dezavantaj rămâne Neptun din Pești căruia i se alătură spre final de an și Luna Neagră, iar această conjuncție unicat te poate face să alergi pe căi lăturalnice, să rătăcești un pic, să crezi că tot ce zboară de mănâncă.

Horoscopul zilei de azi pentru Fecioară:

Zodia Balanță 2019:

Nu s-ar zice că zodiile de aer sunt în centrul atenției, în 2019, de vreme ce nicio planetă majoră nu traversează vreuna din aceste zodii. E gol în Balanță, e gol în Gemeni, e gol în Vărsător, deci e liniște, ce mai? Balanțele încep anul destul de agitate, pentru că Marte va trece prin zodia diametral opusă – simultan cu ultima strigare a lui Uranus în Berbec – ceea ce va genera ceva stări de tensiune în relația lor cu lumea (poate mai ales în relație cu partenerul de viață), dar poate e acel declic pe care îl așteptau de ceva vreme ca să facă niște schimbări, să treacă la fapte.

Horoscopul zilei de azi pentru Balanță:

Zodia Scorpion 2019:

Dacă Jupiter a părăsit zodia ta la final de 2018, acum poți fi ceva mai liniștit, îți spui… Dar oare chiar așa o fi? Nu tocmai, pentru că Uranus – după o scurtă retrogradare în Berbec în 2018 – revine în Taur în luna martie și va rămâne acolo mult și bine, vreo 7 ani, și te va provoca din plin prin opoziții pe bandă rulantă. Evident, nu toți Scorpionii deodată vor resimți chiar acum vântul schimbării produs de Uranus din zodia diametral opusă, ci deocamdată e vremea celor născuți la începutul zodiei Scorpion și tot așa, timp de 7 ani, toți Scorpionii se vor schimba și se vor elibera de tot felul de cătușe în care au stat blocați ani de zile.

Horoscopul zilei de azi pentru Scorpion:

Zodia Săgetător 2019:

Jupiter s-a instalat în zodia ta încă de la finalul anului 2018, te-ai obișnuit deja cu energia sa expansivă, cu dorința lui de schimbare, cu starea de bine pe care ți-o insuflă, dar nu înseamnă că totul se transformă într-un basm peste noapte. Dimpotrivă, e posibil ca primele luni din 2019 să pară un basm în care nu te regăsești deloc, parcă nu sunt dorințele tale, parcă nu sunt visele pe care ți le-ai făcut, deci să nu te mire că mai aluneci, uneori, de la înălțimea marilor tale speranțe. Treci prin câteva momente cu impact emoțional profund în care ai tendința de a trece în revistă ce n-a mers, ce n-ai primit de la viață, nereușitele și supărările din trecut, dar probabil ai nevoie și de această retrospectivă cu iz negativ pentru a te elibera de trecut, pentru a închide niște capitole, pentru a arunca peste bord un balast de care nu mai ai nevoie.

Horoscopul zilei de azi pentru Săgetător:

Zodia Capricorn 2019:

Deși prima parte a anului nu aduce mai nimic nou în zodia ta, abia ultimele zile din 2019 accentuează mai mult acțiunea din viața ta pentru că acolo, în Capricorn, se vor aduna 3 planete mari, importante, pentru că, în decembrie 2019, va intra și Jupiter în Capricorn, unde va rămâne apoi aproape tot anul 2020. Avanpremiera e la final de 2019, deci, cu 3 planete atât de importante în zodia ta, e clar că viața Capricornilor capătă… greutate!

Horoscopul zilei de azi pentru Capricorn:

Previziuni şi dispoziţii astrale oferite de Acvaria.com