Radio Tradițional

Cântecele noastre se ascultă la Radio Tradițional Petrila. Un proiect media cu muzică populară dedicată tuturor românilor! Radio Tradițional Petrila – Stream online care promovează valorile românești, muzică populara și folclorul autentic în toată splendoarea sa. Dacă iubești melodiile de petrecere, ești mereu vesel și gata să duci mai departe tradițiile neamului, aici este locul tău.


Acum în program LIVE:


Radio Tradițional Petrila – Un radio din suflet pentru sufletele voastre!VĂ DORIM AUDIȚIE PLĂCUTĂ!


Radio Tradițional Petrila – Un radio din suflet pentru sufletele voastre!


Cele mai renumite albume, melodii care au făcut istorie, voci epice și nume celebre, pentru toți iubitorii de muzică populară românească. La loc de cinste este și Valea Jiului, încărcată de tradiție și folclor prin comunitatea momârlanilor care o reprezintă, unde muzica populară este culeasă cu grijă de artiști locali consacrați.


Știri mondene

  • Dragobetele altfel în comunitatea momârlanilor din Valea JiuluiDragobetele altfel în comunitatea momârlanilor din Valea Jiului
    Dragobetele a fost sărbatorit într-un fel aparte în toate comunitățile de momârlani din Valea Jiului. Sărbătoare aflată sub patronatul Dragostei, tradiția de Dragobete în Ardeal ne duce cu gândul direct la obiceiurile străvechi ale dacilor liberi. Considerați urmașii dacilor, momârlanii sunt țăranii de la munte, din depresiunea Văii Jiului, locul… Read more »
  • La cei 76 de ani, bunica Susana din Petrila țese la războiul de țesutLa cei 76 de ani, bunica Susana din Petrila țese la războiul de țesut
    Pentru mulți dintre noi ”războiul de țesut” este o totală necunoscută, neștiind de fapt că țesutul manual la cea mai veche invenție a omului este o artă, iar acest meșteșug era o tradiție în toate zonele folclorice, transmis din generație în generație. Făcând o paranteză, primele războaie de țesut manuale… Read more »


Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe Tabletă și Smartphone:


Acum puteți să ne ascultați și pe tabletă sau smartphone, oriunde în lume. Muzica ta de acasă te însoțește peste tot. Urmați instrucțiunile următoare și totul este pus la punct. Un motiv în plus să te bucuri de muzica românilor, pretutindeni!

Pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android în condiții optime aveți nevoie de aplicația VLC Media Player, aplicație pe care o puteți descărca din Google Play, accesând link-ul următor al imaginii Android:

Click pe imagine pentru instalare VLC Media Player

După instalarea player-ului nu vă mai rămâne decât să accesați linkul RADIO TRADIȚIONAL PETRILA și să ne ascultați programele special concepute să satisfacă gusturile tuturor:


ASCULTĂ LIVE PE SMARTPHONE SAU TABLETĂ AICI!


by: Dj Florin Bogdan


Cântecele noastre se ascultă la Radio Tradițional Petrila. Un proiect media cu muzică populară dedicat tuturor românilor!

Proiect media realizat de Radio Tradițional Petrila, susținut de Info Petrila